فرار مالیاتی
-
۷ گام کلیدی برای مهار فرار مالیاتی
وصول مالیات از بخش مسکن، شفاف سازی قوانین، کاهش نرخ مالیات شرکتها و ... از جمله راهکارهای پیشنهادی وزارت اقتصاد برای مقابله با فرار مالیاتی است.
-
رییس کمیسیون اقتصادی مجلس؛
۹۰ هزار میلیارد تومان فرار و معافیت مالیاتی در کشور داریم
رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی اعلام کرد که در کشور ۴۰ هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی و ۵۰ هزار میلیارد تومان معافیت های مالیاتی وجود دارد.
-
معاون وزیر اقتصاد اعلام کرد:
سوءاستفاده ۸ هزار میلیاردی مالیاتی از کارتهای بازرگانی
رییس کل سازمان مالیاتی کشور گفت: میزان سوء استفاده از محل کارتهای بازرگانی اجارهای در کشور حدود ۸۰۰۰ میلیارد تومان است که با احتساب جرایم فرار مالیاتی بالغ بر ۲۵ هزار میلیارد تومان میشود.
-
رییس کمیسیون اقتصادی مجلس:
معادل ۴۰ درصد مالیات قابل وصول فرار مالیاتی داریم
رییس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: به اندازه بیش از ۳۰ تا ۴۰ درصد مالیات قابل وصول در کشور، فرار مالیاتی وجود دارد.
-
معاون دژپسند اعلام کرد:
ایجاد بزرگترین پایگاه اطلاعات اقتصادی/ثبت۱.۳میلیارد رکورد اطلاعات
رییس کل سازمان مالیاتی کشور گفت: این سازمان هم اکنون بزرگترین پایگاه اطلاعات اقتصادی کشور را در اختیار دارد که این امر، زمینه مبارزه با فرار مالیاتی در کشور را تسهیل کرده است.
-
شناسایی سوءاستفاده کنندگان معافیت مالیاتی مناطق آزاد
مدیر کل دفتر بازرسی ویژه، مبارزه با پولشویی و فرار مالیاتی سازمان مالیاتی از شناسایی سوءاستفادهکنندگان در مناطق ویژه و آزاد تجاری، صنعتی از معافیتها و مشوقهای مالیاتی خبر داد.
-
در مناطق ویژه و آزاد تجاری و صنعتی؛
شناسایی ۳۹۰۰ میلیارد تومان فرار مالیاتی
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور از شناسایی سه هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان فرار مالیاتی در مناطق ویژه و آزاد تجاری، صنعتی و مطالبه این میزان مالیات خبر داد.
-
جهانگیری اعلام کرد؛
تدوین لایحه تعارض منافع/ جلوگیری از فرار مالیاتی ۲۲ هزار میلیاردی
معاون اول رییس جمهوری اعلام کرد:لایحه تعارض منافع درحال تدوین است که براساس آن مدیری که در مسئولیت قرار دارد اگر منافع شخصی خود را با منافع عمومی در تعارض دید، نتواند منافع شخصی را به منافع ترجیح دهد.
-
وزیر اقتصاد خبر داد؛
صورتحساب بانکی ۲۵۷۹ مودی مشکوک به فرار مالیاتی دریافت شد
وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: اقدامات لازم برای دریافت صورتحسابهای بانکی ۲۵۷۹ مودی مشکوک به فرار مالیاتی در راستای رصد و بررسی تراکنشهای سنگین و مشکوک بانکی به انجام رسیده است.
-
شگردهای فراریان مالیاتی/ انجام فعالیتهای پنهان در اقتصاد
حسابسازی، عدم ارائه دفاتر رسمی، فعالیتهای اقتصادی زیرزمینی، ارائه فاکتورهای صوری، استفاده از کارت بازرگانی دیگر افراد از راهکارهای متخلفان برای فرار از پرداخت مالیات است.
-
رصد تراکنش بانکی فراریان مالیاتی/ وصول ۷ هزار میلیاردتومان مالیات
رییس کمیسیون اقتصادی مجلس از وصول ۷ هزار میلیارد تومان درآمد مالیاتی در ۸ ماه نخست سال جاری از اشخاصی که کد و هویت اقتصادی ندارند، خبر داد.
-
کنترل روند انتشار اوراق مشارکت با مهار فرارهای مالیاتی
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی بر لزوم مهار روند انتشار اوراق مشارکت در لوایح بودجه سنواتی تاکید کرد.
-
دومین بانک بزرگ آلمان متهم به فرار مالیاتی چندین میلیون یورویی شد
دادستان آلمان تحقیقات گسترده ای را در مورد فرار مالیاتی «کامرزبانک» شروع کرده که حداقل ۴۰ میلیون یورو است.
-
پورابراهیمی مطرح کرد؛
وصول ۵ هزار میلیارد تومان مالیات از فراریان مالیاتی
رییس کمیسیون اقتصادی مجلس اعلام کرد: در پنج ماهه گذشته، ۵ هزار میلیارد تومان مالیات از افرادی که حتی یکبار مالیات نداده و فاقد هویت مالی بودند، دریافت شده است.
-
رئیس کل سازمان امور مالیاتی:
شفافیت گام اول مبارزه با فرار مالیاتی است
رئیس کل سازمان امور مالیات گفت: شفافیت، گام اول مبارزه با فرار مالیاتی است و انتظار ما از مسئولان و رسانه های جمعی آن است که سازمان امور مالیاتی را حمایت کنند تا گام نخست را محکم بردارد.
-
فرار ۳۰ درصدی مالیاتی در کشور/ ارایه لایحه جامع نظام مالیاتی
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با بیان اینکه شاهد فرار ۳۰ درصدی مالیاتی در کشور هستیم، از دولت خواست هرچه زودتر لایحه جامع نظام مالیاتی را به مجلس ارسال کند.
-
گزارش معاون طیبنیا از مالیات پزشکان/ آمار جدید از فرار مالیاتی
رییس کل سازمان امور مالیاتی کشور میزان فرار مالیاتی را ۱۳ تا ۳۰ هزار میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: پزشکان سالیانه ۲۰۰ میلیارد تومان مالیات میپردازند.
-
معاون طیبنیا عنوان کرد؛
شناسایی تراکنشهای مشکوک بانکی/ مالیات علیالراس حذف شد
رییس کل سازمان امور مالیاتی با اعلام صدور و ابلاغ ۱.۲ میلیون برگه مالیاتی بدون دخالت ماموران، گفت: دوره رسیدگی پروندههای مالیاتی از ۵۰۰ روز به ۲۰۰ روز کاهش یافت.