14 اسفند 1404 - 12:05

پرداخت عیدی ۱۰ میلیونی بازنشستگان آغاز شد

پرداخت عیدی ۱۰ میلیونی بازنشستگان آغاز شد
با پیگیری وزارت رفاه و دستور رئیس‌جمهور، پرداخت عیدی ۵ میلیون بازنشسته تأمین اجتماعی از امروز آغاز می‌شود.
کد خبر : ۱۸۱۸۹۲

به گزارش ایبنا؛ با پیگیری‌های ویژه احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و دستور مساعد رئیس‌جمهور پزشکیان و مساعدت رئیس‌کل بانک مرکزی، منابع لازم برای پرداخت به‌موقع عیدی بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی تأمین شد.

بنابر اعلام سازمان تأمین اجتماعی پرداخت عیدی حدود ۵ میلیون نفر بازنشسته و مستمری‌بگیر تأمین اجتماعی، به مبلغ ۱۰ میلیون تومان از امروز پنج‌شنبه ۱۴ اسفند آغاز می‌شود.

با توجه به افزایش مبلغ عیدی طبق مصوبه هیات دولت، مجموعاً مبلغی بالغ بر ۴۰ هزار میلیارد تومان وجه برای پرداخت عیدی موردنیاز بود که با پیگیری‌ها و تلاش‌های صورت‌گرفته و به‌ویژه حمایت ویژه رئیس‌جمهور محترم، در جلسۀ مشترک احمد میدری و عبدالناصر همتی و سایر مسئولان ذی‌ربط در روز چهارشنبه منابع موردنیاز از طرق مختلف مورد توافق قرار گرفت و بنابراین واریز عیدی از صبح امروز، به‌ترتیب حروف الفبا و از طریق بانک‌های عامل انجام خواهد شد.

برچسب ها: عیدی دستمزد
ارسال‌ نظر