سردخانه

بانک کشاورزی با پرداخت ۶۰ میلیارد ریال تسهیلات،از احداث و راه اندازی طرح سورتینگ و سردخانه میوه،صیفی و مواد پروتئینی در استان البرز حمایت کرد.

به گزارش ایبِنا به نقل از روابط عمومی و همکاری های بین الملل بانک کشاورزی، طرح سورتینگ و سردخانه دو مداره  جعفر اصولی، در زمینی به مساحت ۱.۵ هکتار احداث و با سرمایه گذاری ۷۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریالی در سال ۱۳۹۹ شروع به کارکرده که ۶۰ میلیارد ریال آن از  محل اعتبارات اشتغال پایدار بانک کشاورزی تامین شده است.

جعفر اصولی  مجری طرح سورتینگ و سردخانه میوه ،صیفی جات و  مواد پروتئینی  در استان البرز  می گوید: این طرح با حجم تولید ۱۰ هزار تن در بخش بسته بندی و ۵۰۰۰  تن در بخش  سردخانه، قابلیت آن را دارد که محصولات میوه ، صیفی جات  و گوشتی مورد نیاز استان را نیز ذخیره سازی کند. براساس این گزارش ،با احداث این طرح زمینه اشتغال ۴۰نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم فراهم شد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 0 =