افزایش ۷ واحدی آیفکس

شاخص فرابورس روز جاری با رشد ۷ واحدی مواجه شد.
کد خبر : ۸۰۱۷۶
فرابورس ایران - کراپ‌شده

به گزارش ایبِنا، شاخص کل فرابورس امروز با رشد ۷ واحدی در پله ۱۰۷۵ واحدی ایستاد که حدود نیمی از رشد آیفکس در روز جاری، تحت تاثیر معاملات مثبت در نمادهای «میدکو» و «هرمز» بود.


نگاهی به آمار معاملات روز میانی این هفته نشان می‌دهد که معامله‌گران بیش از ۴۴۶ میلیون ورقه بهادار را در ۴۴ هزار و ۴۹۹ نوبت مبادلاتی دست به دست کرده‌اند که از این طریق ارزش بالغ بر ۲ هزار و ۱۷۷ میلیارد ریالی را در بازارهای نه‌گانه فرابورس به ثبت رساندند.


بازارهای اول و دوم


در این میان بازارهای اول و دوم میزبان جابه‌جایی بالغ بر ۱۲۴ میلیون سهم به ارزش افزون بر ۲۳۵ میلیارد ریال بودند. همچنین مبادلات صورت‌گرفته در تابلوهای معاملاتی «پایه الف» و «پایه ب» در روز جاری جمعا به نقل‌وانتقال بیش از ۳۱۲ میلیون سهم به ارزش بیش از ۲۷۲ میلیارد ریال انجامید.


در تابلو «پایه ج» نیز افزون بر ۲۵ میلیون ورقه به ارزش بیش از ۲۴ میلیارد ریال دست به دست شد. از سوی دیگر دادوستدکنندگان اوراق تسهیلات مسکن بیش از ۷۸ هزار ورقه را به ارزش بیش از ۵۸ میلیارد ریال خریدوفروش کردند.


همچنین در بازار اوراق با درآمد ثابت بیش از یک و نیم میلیون ورقه به ارزش نزدیک به یک هزار و ۵۴۲ میلیارد ریال مورد مبادله قرار گرفت که اسناد خزانه اسلامی در نماد «اخزا۶۰۲» بیشترین حجم و ارزش مبادلاتی را به خود اختصاص دادند.


اسناد خزانه اسلامی با نماد اخزا۶۰۴ که در بیستم مهرماه امسال توسط وزارت امور اقتصادی و دارایی منتشر شده، دارای مدت ۲۵ ماهه است و بدین ترتیب در آبان‌ماه ۱۳۹۸ سررسید می‌شود. بر اساس این گزارش، هفته گذشته نیز شاهد عرضه اسناد خزانه اسلامی در نماد «اخزا۶۰۳» که در ۱۰ مهرماه سال ۹۷ سررسید می‌شود، بودیم که هر ورقه آن ۸۹۵ هزار ریال قیمت خورد.


ارسال‌ نظر
در موسسه مطبوعاتی بازار پول و ارز تهیه شد؛

مستند «سرمایه‌گریز»